e
sv

2022 için En İyi 45 Badem Tırnak Şekli

1981 Okunma — 21 Mayıs 2022 16:18
Badem Tırnak Şekli
avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

2022 için En İyi 45 Badem Tırnak Şekli

Badem tırnak şekli, anın en popüler tırnak şekillerinden biridir ve nedenini görmek kolaydır. Aynı isimdeki somunu andıran şekli zarif, sofistike ve son derece şık. Bu nedenle, giderek daha fazla kadının parmakları için silüeti seçmesine şaşmamalı. Yani, tırnaklarınız için bir badem şekli seçtiyseniz, bunu göstermenin zamanı geldi ve bu iş için tasarımlarımız var. Parlak ve cesur desenlerden şık ve minimalist tonlara kadar bu badem şeklindeki tırnak tasarımları modayı parmaklarınızın ucuna getirecek.

Badem tırnaklar nelerdir?

Badem tırnakları, bir nokta oluşturan ince, konik kenarlarla tanımlanan bir şekildir. Fındığa benzedikleri için isimlerini alırlar. Bu tırnaklar muhteşem, kadınsı ve son derece gurur vericidir ve her yaştan ve her parmak uzunluğundan kadına yakışır. Bazı daha cüretkar, sivri şekillerden daha az bakım gerektirirler, ancak yine de çok yönlüdürler ve basit veya ayrıntılı tırnak sanatıyla iyi çalışırlar. Badem tırnaklar uzun olduğunda en iyisidir ancak daha doğal bir görünüm istiyorsanız kısa da olabilir.

Badem ve Oval Tırnak

Badem tırnaklar oval tırnaklarla pek çok benzerliğe sahiptir, ancak fark, oval tırnakların daha az sivrilen kenarları ve daha küt bir ucu olmasıdır. Oval tırnaklar görünüşte daha doğaldır ve inanılmaz derecede çok yönlüdür. Aynı zamanda en güçlü tırnak şekillerinden biridir. Buna karşılık, badem tırnaklarının bir nokta oluşturan ince, sivrilen kenarları vardır ve size dikkat gerektiren bir manikür vererek daha iddialı bir görünüm yaratabilir. Badem tırnakları da tüm parmaklarda gurur duyuyor ve daha kısa parmakları uzatabilir ve inceltebilir.

Badem Tırnak Şekilleri

1. Badem Akrilik Tırnaklar

Akrilik tırnaklar , güçlü, dayanıklı, uzun ömürlü ve çok yönlü oldukları için çekicidir ve seçtiğiniz şekli oluşturmanıza olanak tanır. Akrilikler, doğal tırnaklarınızla yapamayacağınız daha uzun bir uzunluk elde etmek için de idealdir.

2. Fransız Badem Tırnakları

Badem şeklini sevmeyen nedir? Çok yönlü, kadınsı ve gurur vericidir ve basit tırnak sanatı veya ayrıntılı ve maceracı seçeneklerle oluşturulabilir. Daha minimalist ve klasik bir yaklaşımı tercih edenler için Fransız ojeleri deneyin . Seçtiğiniz renklerde yapılabilirler, ancak ten rengi veya açık pembe bir taban üzerinde beyaz ipuçlarını tercih etmek zamansız.

3. Özel Tırnaklı Kısa Bademli Çiviler

Kısa tırnaklar pratiktir ve genellikle daha güçlüdür ve kırılmaya daha az eğilimlidir. Badem tırnakları genellikle şekli göstermek için uzun yapılır, ancak daha kısa uzunlukta da yapılabilir. Şekil daha kısa veya daha geniş parmakları uzatacaktır. Tırnak sanatını kısa bademli tırnaklarla minimal tutun, bunun yerine bir özellik tırnağı üzerine odaklanın.

4. Yuvarlak Badem Tırnaklar

Badem tırnak şekli oval tırnak şekline benzer , tırnaklar yanlarda törpülenir ve yuvarlak bir tepe oluşturmak için sivriltilir. Daha yuvarlak uçlar da dahil olmak üzere badem tırnak şeklinin biraz farklı versiyonlarını deneyebilirsiniz. Uzun veya kısa giyilebilirler ve inanılmaz derecede gurur verici ve kadınsıdırlar.

5. Fransız Uçlu Badem Tırnaklar

Fransız uçlu tırnaklar , tırnağın ucundaki beyaz bir boya şeridi ile tanımlanır. Tüm durumlar için mükemmel olan zamansız ve klasik bir manikürdür. Güzellik sadeliğindedir ve sonuç, parmağı uzatabilen ve badem şekline dikkat çekebilen sofistike bir görünümdür.

6. Kısa Badem Tırnaklar

Badem tırnaklarının güzelliği, uzun veya kısa oluşturulabilmeleridir ve bazı şekiller uzunluktan fayda sağlasa da, badem şekli en çok yönlü olanlardan biridir. Yumuşak konik bir kaplama ile inanılmaz derecede gurur verici. Klasik bir görünüm için, şekli vurgulamak için çıplak cila veya Fransız uçlu bir manikürü tercih edin.

7. Uzun Badem Tırnaklar

Uzun tırnaklar kadınsı ve eğlencelidir. Bir açıklama yaparlar ve anında ellerinize dikkat çekerler. Uzun tırnaklar da inanılmaz derecede gurur vericidir ve parmakları inceltebilir. Badem tırnaklar uzun olduklarında muhteşem görünürler ve şekil gösterirken aynı zamanda nail art tasarımları ile çeşitlilik sunarlar.

8. Çıplak Badem Tırnaklar

Nude tırnaklar , bir sonraki manikürünüz için en çok yönlü ve şık seçeneklerden biridir. Her ten rengine uygun bir renk vardır ve her gün için mükemmel bir seçimdir ve resmi etkinlikler ve iş yeri de dahil olmak üzere tüm durumlara uygundur. Nude ojenin sadeliği badem şeklini tamamlayacak ve daha uzun tırnaklarda inanılmaz derecede çarpıcı görünecek.

9. Beyaz Badem Tırnaklar

Beyaz tırnaklar canlı, temiz ve modern görünür. Hala dikkat gerektiren sade bir manikür isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Beyaz cila, uzun veya kısa bademli tırnaklarla harika görünür ve tüm cilt tonlarını tamamlar. Aynı zamanda yeni başlangıçlar ve umutla ilişkili bir renktir ve manikürünüzle ince bir açıklama yapmanızı sağlar.

10. Pembe Badem Tırnaklar

Pembe badem tırnaklar , kız gibi ve süper sevimli bir manikür için mükemmeldir. Romantik bir bitişe sahip yumuşak, yumuşak tonlardan, dikkat gerektiren neon gibi doygun tonlara kadar pembenin çeşitli tonları vardır. En sevdiğiniz rengi bulun ve farklı tırnak sanat tasarımlarıyla deneyler yaparak eğlenin.

11. Badem Kısa Akrilik Tırnaklar

Akriliklerin faydası, doğal tırnaklarınızla elde edemeyeceğiniz uzunluk ve şekli elde edebilmeniz olduğundan, çoğu akrilik tırnak uzun tutulur. Bununla birlikte, bazı kadınlar da dayanıklı ve pratik oldukları için kısa akrilik tırnakları tercih ederler ve bu da onları her gün için ideal kılar.

12. Siyah Fransız Uçlu Badem Tırnaklar

Klasik Fransız uçlu manikürü, tırnağın ucunda beyaz bir oje şeridi ile oluşturulur. Sofistike ve her yaştan kadına yakışan zamansız ve klasik bir görünüm. Ancak, daha keskin ve modern bir şey istiyorsanız, beyaz cilayı siyahla değiştirebilirsiniz. Koyu renk, uçlara dikkat çekecek ve badem şeklini tamamlayacaktır.

13. Sinirli Badem Tırnaklar

Tırnak sanatı tamamen kendinizi ifade etmek ve eğlenmekle ilgilidir ve badem tırnağı yaratıcı olmak için mükemmel bir tuvaldir. Uzun süre giyildiğinde en iyi şekilde görünür ancak kısa tırnaklarda da şekillendirilebilir. Sinirli ve zahmetsizce havalı bir görünüm isteyenler için neden siyah ombre ojeleri denemiyorsunuz? Ayrıca tırnakların geri kalanını siyah veya koyu kırmızıya boyayarak özellikli bir tırnak tasarımı tercih edebilirsiniz.

14. Kırmızı Badem Tırnaklar

Kırmızı, dikkat isteyen ve güvenle giyilmesi gereken bir renktir. Ellerinize dikkat çekmek istiyorsanız kırmızı ojeler tam size göre. Renk aynı zamanda tutku, baştan çıkarma ve aşk ile de ilişkilendirilir ve manikürünüzün bunu kalp tasarımlarıyla yansıtmasını sağlayabilirsiniz. Veya modern Fransız ipuçlarını veya sinirli vampir bir görünümü tercih edin.

15. Doğal Kısa Badem Tırnaklar

Doğal görünen ve badem şeklinde şekillendirilmiş tırnaklar, çok yönlü ve inanılmaz derecede kadınsı bir seçenektir. Bu, tırnak sanatına daha minimalist bir yaklaşımı tercih eden biri için ideal bir seçenektir ve muhafazakar bir ortamda çalışıyorsanız harikadır. Badem çivileri standart oval, kare ve yuvarlak şekillerden farklı bir şey sunarak onları heyecan verici bir seçim haline getirir.

16. Ombre Badem Tırnaklar

Ombre tırnaklar , renkleri denemenin harika bir yoludur ve tırnaklarınız istediğiniz kadar parlak veya sessiz olabilir. Teknik, biri açık, diğeri daha koyu olmak üzere iki tonu ustalıkla karıştırarak, bakması ilginç, ancak elde etmesi nispeten basit muhteşem bir gradyan efekti yaratır.

17. Yaz Badem Tırnakları

Yaz, parlak renkler ve eğlenceli tasarımların mevsimi olup, tırnak sanatınızı denemeniz için size birçok fırsat sunar. Dikkat isteyen ve tırnak şeklinizi ön plana çıkaracak neon tonlardan sevimli meyvelere ve cesur desenlere kadar yaz tırnakları kendinizi ifade etme zamanı. Badem şekli inanılmaz derecede gurur verici ve parmağı uzatacak.

18. Badem Tırnak Üzerine Pres

Tırnaklara baskı yapıştırıcı kullanılarak uygulanır ve uygun fiyatlı ve kullanımı kolay olduğu için çekicidir. Farklı şekil ve uzunlukları denemek de dahil olmak üzere tırnaklarınızı geçici olarak değiştirmenin harika bir yoludur. Badem tırnakları üzerinde seçim yapabileceğiniz geniş bir baskı yelpazesi vardır, böylece en sevdiğiniz renkleri ve tasarımları seçebilirsiniz.

19. Kahverengi Badem Tırnaklar

Kahverengi tırnaklar, koyu çikolata renklerinden sıcak karamellere kadar çeşitli tonlarda gelir; bu, her tercihe uygun ve cilt tonunuzu tamamlayan bir seçenek olduğu anlamına gelir. Bir kahverengi ton seçebilir ve tüm tırnaklarınızı aynı şekilde boyayabilir veya her parmağınızda farklı bir ton deneyebilirsiniz; seçim senin. Badem tırnakları çok yönlüdür ve uzun ömürlüdür ve kırılmaya diğer şekillerden daha az eğilimlidir.

20 Zarif Badem Tırnak

Sofistike saçan ve resmi etkinliklerde giyilebilecek, muhteşem görünmenizi ve hissetmenizi sağlayan zarif tırnaklar istiyorsanız , o zaman tırnak tasarımınızı minimumda tutun. Klasik, yumuşak bir renk ve zarif bir tırnak sanatını tercih etmek size feminen ve çok yönlü bir manikür sağlar ve özel günler de dahil olmak üzere her yere takılabilir.

Badem Tırnak Şekli Galeri

Takip et

etiketlerETİKETLER

Sıradaki içerik:

2022 için En İyi 45 Badem Tırnak Şekli